search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:42
MENU CLOSE

Σαπέν: Η Γαλλία στηρίζει σταθερά την ελληνική κυβέρνηση

22.03.2017 05:41
Σαπέν: Η Γαλλία στηρίζει σταθερά την ελληνική κυβέρνηση - Media

 

«Θέλω να επαναδιατυπώσω την αποφασιστικότητα της Γαλλίας να προσφέρει την στήριξή της στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία δρα και φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕCOFIN.

«Η κατάσταση βελτιώνεται, αλλά μια ανησυχία βαραίνει την ελληνική οικονομία.Έχουμε ανάγκη η πραγματική οικονομία να επανεκκινηθεί» δήλωσε ακόμη ο Μ. Σαπέν.

#Grèce – “Je veux redire la détermination de la France à apporter son soutien au gouvernement grec, qui agit et qui obtient des résultats” pic.twitter.com/yqdu3RW6cs

— La France dans l’UE (@RPFranceUE) March 21, 2017

#Grèce– “La situation s’améliore, mais une inquietude pèse sur l’économie. Nous avons besoin que l’économie réelle redémarre”-@MichelSapin pic.twitter.com/Tcjjxbd9kP

— La France dans l’UE (@RPFranceUE) March 21, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:42