search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Εναπασύνδεση-βόμβα στο Χόλιγουντ – Τα ξαναβρίσκουν λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό τους

06.04.2017 15:59
Εναπασύνδεση-βόμβα στο Χόλιγουντ - Τα ξαναβρίσκουν λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό τους - Media
 
Όποιος από τον ανδρικό πληθυσμό είχε νοιώσει να αναπτερώνονται οι ελπίδες του μετά τα νέα για το χωρισμό του ζεύγους και την επιστροφή της σταρ στην εργένικη ζωή, ας ετοιμαστούν για απογοητευτικά νέα.
 
Μόλις ένα μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι το ζευγάρι τελεί εν διαστάσει, η Σκάρλετ Γιοχάνσον και ο δημοσιογράφος Ρομέν Ντοριάκ φαίνεται ότι τα ξαναβρήκαν, σύμφωνα με το περιοδικό People, καθώς εμφανίστηκαν μαζί σε εγκαίνια έκθεσης τέχνης.
To δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι, αν και ανακοίνωσε το χωρισμό του στις 25 Ιανουαρίου, τελούσε εν διαστάσει πολύ νωρίτερα. Παρά ταύτα, είχαν συμμετάσχει μαζί σε κάποιες εκδηλώσεις. Υπενθυμίζεται ότι είχαν παντρευτεί μυστικά το 2014.
 
Σημειώνεται, δε, ότι η Γιοχάνσον είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου στις 7 Μαρτίου, ζητώντας και την επιμέλεια της δίχρονης κόρης του ζευγαριού, Ρόουζ Ντόροθι Ντοριάκ.
 
Πάντως, κάποιες «κακές γλώσσες» στο Χόλιγουντ αναφέρουν ότι απλώς η Γιοχάνσον προσπαθεί να στηρίξει τον Ντοριάκ και να παραμείνει φιλική μαζί του. Θα φανεί σύντομα τι ισχύει…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:35