search
ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 05:25
MENU CLOSE

Απολύθηκε η δασκάλα που έσερνε παιδάκι στο πάτωμα

06.05.2017 12:48
Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Η Τουρκία έχει καθήκον να συγκρατεί τις ροές - Κουρτς: Σας ευχαριστούμε που φυλάτε τα σύνορα της Ε.Ε. - Media

 

Σάλος έχει ξεσπάσει στην εκπαιδευτική κοινότητα των ΗΠΑ αλλά και στις οικογένειες μαθητών από τις εικόνες μίας δασκάλας νηπιαγωγείου, η οποία εντοπίστηκε να σέρνει ένα παιδάκι στο πάτωμα, προκειμένου να το… συνετίσει!

Η αγριότητα της πράξης της δασκάλας που εργάζεται σε νηπιαγωγείο του Οχάιο, θεωρείται αδιανόητη για τα ήθη της δυτικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν την απόλυσή της και την παραπομπή της στο δικαστήριο για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι τη φωτογραφία που αποδεικνύει την πράξη της δασκάλας, την τράβηξε συνάδελφός της όταν άκουσε τα γοερά κλάματα του παιδιού.

«Διεξάγουμε έρευνα και παίρνουμε συνεντεύξεις, ώστε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Youngstown City School District, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Δεν έχουμε μιλήσει με όλους όσους θέλουμε».

Η φωτογραφία, ωστόσο, αποτελεί αδιάσειστο πειστήριο για το τι συνέβη. Η έρευνα συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί το κίνητρο της αδιανόητης πράξης στην οποία προέβη η δασκάλα.

Το νηπιαγωγείο έστειλε επιστολή συγνώμης στην οικογένεια του μικρού μαθητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 05:20