search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Σκάνδαλα στο Χόγκγουαρτς: Σεξ, ποτό και ναρκωτικά στον κόσμο του Χάρι Πότερ (Photos)

06.06.2017 17:35
Πρίγκιπας Χάρι: Το μυστικό που τον κρατάει ψυχικά υγιή - Media

 

Μπορεί ο κόσμος του Χάρι Πότερ να είναι γεμάτος μαγεία και συμβολισμούς περί αθωότητας και ενηλικίωσης, ωστόσο, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα κάθε άλλο παρά αθώα ήταν…

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η βρετανική έκδοση του Cosmopolitan, τα γυρίσματα των ταινιών της σειράς του Χάρι Πότερ είναι… διανθισμένα με ουκ ολίγα σκάνδαλα και εμπλοκή πρωταγωνιστών με το νόμο.

Για παράδειγμα ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος υποδυόταν τον Χάρι Πότερ έχει παραδεχθεί ότι αρκετές φορές είχε πάει στα γυρίσματα μεθυσμένος, καθώς, όπως ομολόγησε, υπάρχουν αρκετές σκηνές στις οποίες απλώς… δεν είναι εκεί.

Επίσης, ο Ράντκλιφ και ο Ρούπερτ Γκράιντ, ο κολλητός του στις ταινές, κατηγορήθηκαν ότι κάπνιζαν χασίς, κάτι που οι εκπρόσωποί τους έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά, ενώ πάλι ο Ράντκλιφ έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει σεξ με πολλές θαυμάστριές του, όσο υποδυόταν τον Χάρι Πότερ.

Όλα αυτά, μαζί με το «εξαντλητικό» πρόγραμμα των γυρισμάτων έκαναν την Έμμα Γουότσον να σκεφθεί να εγκαταλείψει τη σειρά μετά την τέταρτη ταινία, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και παρέμεινε. Αυτή που ΔΕΝ παρέμεινε παντρεμένη με τον σύζυγό της Κένεθ Μπράνα ήταν η Έμμα Τόμσον, όταν ανακάλυψε στη διάρκεια των γυρισμάτων ότι ο Μπράνα είχε συνάψει δεσμό με την επίσης πρωταγωνίστρια στη σειρά Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ.

Τέλος, ένας ηθοποιός που έπαιξε ένα ξωτικό καταδικάστηκε ως επιδειξίας και ένας πιτσιρικάς που έπαιζε έναν από τους κακούς στο Χόγκγουαρτς πιάστηκε με οκτώ σακούλες μαριχουάνα και δέκα φυτά κάνναβης στο σπίτι του…

Όχι και τόσο μαγικά όλα αυτά… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01