search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Ο Σάκης αποδεικνύει (και) στην κουζίνα γιατί είναι ο ιδανικός άντρας (Video)

25.06.2017 08:11
Νέα επιχειρηματικά σχέδια για τον Σάκη Ρουβά –  Αγοράζει το 40% γνωστής βιομηχανίας - Media

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές με τις θαυμάστριες να παραληρούν μόνο στο άκουσμα του ονόματός του.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη.

Τώρα, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε ο καλλιτέχνης στο Facebook βλέπουμε μια άλλη πλευρά του, μια πλευρά που θα μπορούσε να τον κάνει τον άντρα που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Όπως έχει πει ο ίδιος πολλές φορές για χάρη της οικογένειας μπαίνει και στην κουζίνα για να ξεδιπλώσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Αυτή τη φορά, μέσα σε λίγα λεπτά, έφτιαξε μία κλασική συνταγή χρησιμοποιώντας ελληνικά προϊόντα και στη συνέχεια γεύτηκε μαζί με την παρέα του αυτό που έφτιαξε. Με απλά υλικά και την συνταγή της καλής του φίλης, ο Σάκης Ρουβάς έφτιαξε το μεσημεριανό του Σαββάτου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:16