Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άρχισε κατά το τέλος της ημέρας χθες, η έξοδος μερικών από τις εκατοντάδες ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στην Εθνική Συνέλευση της Βενεζουέλας στο Καράκας από φιλοκυβερνητικές ομάδες.
Η βουλή της χώρας, όπου η αντιπολίτευση κατέχει την πλειοψηφία, δέχθηκε επίθεση το πρωί από περίπου 100 άτομα ντυμένα στα κόκκινα και φωνάζοντας “Ζήτω η επανάσταση!”.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της βουλής Χούλιο Μπόρχες, πάνω από 350 πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επισκέπτες εγκλωβίστηκαν στον κτίριο, ενώ πέντε βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ελαφριά τραύματα.

Όπψς αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων οι “επαναστάτες” στηρίζουν Μαδούρο και ήθελαν να στείλουν “μήνυμα” στην αντιπολίτευση που ζητά πρόωρες εκλογές και να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Μαδούρο.
Την ώρα της εισβολής ο Νικολά Μαδούρο παρακολουθοούσε μια στρατιωτική παρέλαση σε άλλο σημείο στο Καράκας.

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.