search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:29
MENU CLOSE

Ενήμερη η Κομισιόν για το νομοσχέδιο των ΟΤΑ

14.07.2017 11:12
Έρευνα Ευρωκοινοβουλίου: 53% των Ευρωπαίων δυσαρεστημένοι από την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη - Media

 

Οι θεσμοί είναι ενήμεροι για ορισμένα στοιχεία του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ και τώρα το αξιολογούν στο σύνολό του, δήλωσε ερωτηθείσα σχετικά η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τις Οικονομικές υποθέσεις Βανέσα Μοκ. Κληθείσα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, να σχολιάσει δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για το πολυνομοσχέδιο που προωθείται στη Βουλή, ανέφερε: «Ήταν μια σημαντική εβδομάδα όχι μόνο χάρη στην εκταμίευση των 7,7 δισ. αλλά και χάρη στον τερματισμό της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος. Είμαστε ενήμεροι για κάποια από τα στοιχεία του νομοσχεδίου και τώρα αξιολογούμε όλες τις προβλέψεις του συνολικά».

Η ίδια εκπρόσωπος προσέθεσε ότι οι θεσμοί αναμένουν πως όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτό το νομοσχέδιο είναι «συμβατά με τους στόχους του προγράμματος του ESM» καθώς και «τις δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου». «Τώρα εξετάζουμε εάν όλα αυτά ισχύουν» σημείωσε η Β. Μοκ.

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28