Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Με τις φιέστες δεν στήνονται μεταρρυθμίσεις» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα δώσει προοπτική στη χώρα. Στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δηλώνει πως αναμένει από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ μια ακόμα κοινότυπη ομιλία γεμάτη ψέματα, υποκρισία, θεατρινισμούς, προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πολιτικός που φτιάχνει τη νέα γενιά των 360 ευρώ.
Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρεται στο βασικό πνεύμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ στη ΔΕΘ, τονίζοντας πως «η υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την επανεκκίνηση της χώρας, είναι στον πυρήνα της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο επόμενος πρωθυπουργός».
Ακόμη, προχωρά και σε άνοιγμα προς όλους τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ, λέγοντας ότι «αποτελεί και θα αποτελεί την πολιτική στέγη πολιτών με διαφορετική ιδεολογική αφετηρία από τη δική της».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.