search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Μπήκε σε εκκλησία και πυροβολούσε στο ψαχνό – Μια νεκρή γυναίκα, 8 τραυματίες

24.09.2017 18:42
«Κόλαφος» σκηνοθετών για την παραίτηση της διοίκησης του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου: Αρνητικός ο ρόλος του - Media

 

Στο Νάσβιλ του Τενεσί ένας άνδρας μπήκε σε μια εκκλησία και άρχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να σκοτώσει μια γυναίκα και να τραυματίσει άλλους 8 ανθρώπους.

Η αστυνομία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων. Όπως μεταδίδει με το τοπικό μέσο ενημέρωσης «Tennesean» η αστυνομία έλαβε πολλές κλήσεις γύρω στις 11:15 το πρωί (τοπική ώρα) για πυροβολισμούς στον «Ναό του Ιησού» στο Νάσβιλ και στη συγκεκριμένα στην περιοχή Αντιόχεια.

Ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα του δράστη αλλά και η σοβαρότητα της κατάστασής των υπόλοιπων τραυματιών, που οι περισσότεροι είναι πάνω από 60 χρονών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34