Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Είκοσι πέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επιχειρούν από το πρωί σε διάφορα σημεία του νομού προκειμένου να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι ισχυρές βροχοπτώσεις
Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι η απομάκρυνση τόνων λάσπης από το επαρχιακό αλλά και το εθνικό δίκτυο, ενώ προσθέτει πως και τα ποτάμια της περιοχής «φουσκώνουν» επικίνδυνα, γεγονός που διατηρεί σε επιφυλακή την Π.Ε. Τρικάλων.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.