search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Μέγκαν Μαρκλ

27.11.2017 18:22
Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την άνοιξη του 2018.

Ο τίτλος που θα λάβει η Μέγκαν εξαρτάται από τον τίτλο που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι μετά τον γάμο, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Αν ο Χάρι παραμείνει πρίγκιπας μετά τον γάμο, τότε η Μέγκαν θα λάβει την γυναικεία έκδοση του τίτλου του και θα γίνει η «Αυτού Υψηλότης Πριγκίπισσα Χένρι της Ουαλίας», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Αλλά αν ο Χάρι, όπως ο Γουίλιαμ, λάβει τον τίτλο του Δούκα μετά τον γάμο – που είναι και το πιο πιθανό – τότε και η Μέγκαν θα γίνει Δούκισσα. Ωστόσο, δεν θα γίνει «Μέγκαν, η Δούκισσα της Ουαλίας», γιατί το Μέγκαν δεν είναι το κανονικό όνομα της ηθοποιού.

Η Μαρκλ χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα και το πραγματικό της όνομα είναι Ρέιτσελ. Ακόμη κι έτσι, αν δηλαδή λάβει τον τίτλο «Ρέιτσελ, η Δούκισσα της Ουαλίας», μπορεί να αλλάξει νόμιμα το όνομά της σε Μέγκαν όταν παντρευτεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34