search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Αυτή είναι η νέα επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα

01.12.2017 13:13
Αυτή είναι η νέα επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα - Media

 

Νέα επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα είναι από την 1η Δεκεμβρίου 2017 η Κλημεντίνη Διακομανώλη.

Η κ. Διακομανώλη, προϊσταμένη του Τμήματος Τύπου της Αντιπροσωπείας από το 2015, εκτελεί από σήμερα χρέη επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιπροσωπεία στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, η κ. Διακομανώλη έχει υπηρετήσει στη θέση της προϊσταμένης Τύπου στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ έως το 2009. Επίσης, έχει υπηρετήσει στις Γενικές Διευθύνσεις Επικοινωνίας, Περιβάλλοντος, Έρευνας και Τεχνολογίας στις Βρυξέλλες από το 2002.

Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και υπηρέτησε ως ακόλουθος Τύπου στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, από το 1998.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακά στο Ποινικό Δίκαιο στη Γαλλία και με δικηγορική εμπειρία στην Αθήνα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:44