search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 21:29
MENU CLOSE

Νατάσα Καλογρίδη: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λυκουρέζο (Video)

02.04.2018 08:35
Νατάσα Καλογρίδη: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λυκουρέζο (Video) - Media

 

H Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μέρα με την ημέρα πολλαπλασιάζουν τις συναντήσεις τους και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Φαίνεται ξεκάθαρα, πια, ότι οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα, δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να το κρύψουν, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στο οποία απεικονίζεται με τον γνωστό ποινικολόγο τον οποίο αποκαλεί «αγάπη μου», ενώ παρευρισκόμενη στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια η Νατάσα κλήθηκε να απαντήσει στους δημοσιογράφους για το ειδύλλιό τους.

«Θα πρέπει να σας απαντήσω πράγματα για μία στατική πραγματικότητα, είναι λίγο βαρετό και ανιαρό. Να αφήσουμε λίγο να καλπάσει η φαντασία μας; Οπότε κι εσείς φανταστείτε ό,τι θέλετε, δώστε φαντασία στον λαό», είπε η ηθοποιός με το μοναδικό της μπρίο, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένη, ανέφερε πως «αυτό είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 21:29