Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας, προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας λέγοντας «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας».
Κάνουν λόγο για «τεράστιες ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και προσωπικού που αποτελούν απαράβατη συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία ενός σιδηροδρόμου και έχουν φέρει εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και εργαζόμενους σε οριακά πλέον σημεία».
«Η ΣΤΑ.ΣΥ οδηγείται σε έναν Γολγοθά με τη διοίκηση και την πολιτική ηγεσία να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου», αναφέρουν χαρακτηριστικά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.