search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι (ημερομηνίες)

22.05.2018 06:08
Βιασμός ταξιτζή: Καταπέλτης το βούλευμα σε βάρος του ηθοποιού - Media

 

Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τους μαθητές στα γυμνάσια θα χτυπήσει την Πέμπτη 31 Μαΐου και στις 25 Μαΐου για αυτούς στα λύκεια – σηματοδοτώντας την έναρξη της εξεταστικής περιόδου – σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, στην απόφαση του Υπουργείου Παδείας αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Στις 15 Ιουνίου θα κλείσουν φέτος τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34