Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από τότε που γνωρίσαμε τον εσπρέσο έχει γίνει η πιο αγαπημένη μας επιλογή για καφέ. Δίπλα του και ο καπουτσίνο με το πλούσιο αφρόγαλα, που απολαμβάνουμε εξίσου. Βέβαια, αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Ιταλία, να ξέρετε ότι καπουτσίνο μπορείτε να πιείτε μόνο το πρωί.
Όπως αναφέρει το olivemagazine, για τους Ιταλούς καθώς ο καπουτσίνο περιέχει γάλα, θεωρείται πρωινό ρόφημα, που παραγγέλνει κανείς μόνο νωρίς και σίγουρα όχι μετά το μεσημεριανό.
Επιπλέον, μιας και το γάλα προκαλεί δυσπεψία, προτιμούν να το καταναλώνουν νωρίς το πρωί.
Πάντως δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι από τις επιλογές καφέ που έχετε μετά τις 11 το μεσημέρι, μιας και οι Ιταλοί σερβίρουν συχνά τον ζεστό εσπρέσο με μια φέτα λεμονιού, που λένε ότι αναδεικνύει τις πιο γλυκές νότες του καφέ. Πολύ ξεχωριστό, έτσι;
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.