search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Ο Γ. Καραμέρος τα βάζει με την κυβέρνηση – Δηλώσεις για το Υπερταμείο

04.10.2018 11:15
Παραιτήθηκε από την Περιφέρεια ο Καραμέρος - Παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του για το Δήμο Αμαρουσίου - Media

 

Στο ζήτημα εκχώρησης ακινήτων στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, βάσει υπουργικής απόφασης, παρενέβη με δήλωσή του ο κ. Γιώργος Καραμέρος, λίγα 24ωρα μετά την αναγγελία της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στη σχετική παρέμβασή του, ο κ. Καραμέρος αναφέρει:

«Η κυβέρνηση πρέπει να τοποθετηθεί στο θέμα ρητά, άμεσα και με σαφήνεια ώστε να μην υπάρχουν “σκιές” αυθαίρετης ή “εν κρυπτώ” εκχώρησης δημόσιας περιουσίας στις πόλεις μας. Δεν αρκούν οι διευκρινήσεις περί ελέγχων, εξαιρέσεων ή μνημονιακών υποχρεώσεων. Η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν αφ’ ενός πώς διαμορφώθηκε ο κατάλογος, και στη βάση ποιων στοιχείων, ενδεχόμενης μεταβίβασης στην ΕΤΑΔ Α.Ε. και άρα στο Υπερταμείο, ακινήτων του δημοσίου και αφ’ ετέρου τι ισχύει σήμερα για τη δημόσια και κοινόχρηστη περιουσία της πόλης τους, κατηγορηματικά και χωρίς “αστερίσκους”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31