search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:36
MENU CLOSE

«ΣΠΟΥΤΝΙΚ» Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ο ταμίας Τσακαλώτος, ο ψήστης Τζανακόπουλος και η περιπτερού Ρένα Δούρου (Photo)

08.10.2018 09:29
«ΣΠΟΥΤΝΙΚ» Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ο ταμίας Τσακαλώτος, ο ψήστης Τζανακόπουλος και η περιπτερού Ρένα Δούρου (Photo) - Media

 

«Φεστιβάλ Σπούτνικ» ήταν και πέρασε και οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, έφαγαν ήπιαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Το παρών έδωσε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Πολλοί απ’ όσους είχαν στο παρελθόν εργαστεί για ένα πετυχημένο «φεστιβάλ» έχουν σήμερα υπουργικό θώκο.

Μεγάλος διοργανωτής, που είχε τον έλεγχο όλων των φεστιβάλ όσο ήταν γραμματέας της νεολαίας, ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ήταν και μεγάλος ψήστης πέρα από γενικό κουμάντο. Από την ίδια θέση έχει εργαστεί σκληρά και ο μετέπειτα γραμματέας της Νεολαίας και νυν Υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος. 

Ο Τζανακόπουλος όταν ήταν γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε «γράψει» άπειρες ώρες στα ταμεία του φεστιβάλ. Μπορεί να μην ήταν νεολαίος, αλλά στήριζε το φεστιβάλ. Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου είχε αναλάβει τα οικονομικά και την προβολή του φεστιβάλ. Από την άλλη ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ήταν υπεύθυνος για την περιφρούρηση και την έκδοση περιοδικού της νεολαίας με τον τίτλο «Ενέδρα». 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ταμίας στο περσινό φεστιβάλ

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Γιάννης Μπουρνούς ασχολούνταν με το πρόγραμμα, ενώ από την άλλη η Ρένα Δούρου ήταν «περιπτερού». Η νυν περιφερειάρχης Αττικής είχε αναλάβει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη για το περίπτερο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Όσον αφορά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο ήταν γραμματέας της Νεολαίας του κόμματος, όργωνε το χώρο του φεστιβάλ από άκρη σε άκρη. 

H Ρένα Δούρου από την παρουσία της στο φετινό φεστιβάλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:36