search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14
MENU CLOSE

Διαψεύδει τα σενάρια περί διάλυσης ο Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι πολύ σκληρό για να πεθάνει

03.12.2018 17:21
theodorakis-2.jpg

 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», το οποίο κάνει λόγο για διάλυση του Ποταμιού, διαψεύδει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο iefimerida.gr.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Στ. Θεοδωράκης ετοιμάζεται να γίνει υπουργός της ΝΔ. Ωστόσο, εκείνος απαντά ότι το Ποτάμι «είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, όσο και αν κάποιοι το προτιμούν πεθαμένο».

Αναλυτικά, η δήλωση του Στ. Θεοδωράκη στο iefimerida.gr :

«Κάποιοι δεν κουράζονται να γράφουν ψέματα για το Ποτάμι. Τον Ιούνιο έλεγαν ότι το Ποτάμι «εξαφανίστηκε», τον Σεπτέμβριο ότι «τέλειωσε», τον Οκτώβριο ότι φεύγουν οι βουλευτές, τον Νοέμβριο ότι δεν θα κάνει συνέδριο. Και τώρα που το Ποτάμι ανακάμπτει εφηύραν νέο σενάριο. Ότι θα αυτοδιαλυθούμε τον Μάρτιο! Ας χαλαρώσουν. Το Ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, όσο και αν κάποιοι το προτιμούν πεθαμένο. Ραντεβού στη νέα βουλή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09