search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Viral ο σκύλος του Τζορτζ Μπους: Δεν απομακρύνθηκε στιγμή από το φέρετρό του (Photo)

03.12.2018 09:41
Viral ο σκύλος του Τζορτζ Μπους: Δεν απομακρύνθηκε στιγμή από το φέρετρό του (Photo) - Media

 

Ακόμα και μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπους, το λαμπραντόρ του, ο Σάλι, παρέμεινε πιστό και στεκόταν διαρκώς δίπλα στο φέρετρο του κηδεμόνα του.

Η φωτογραφία με τον Σάλι να στέκεται δίπλα από το φέρετρο που ήταν τυλιγμένο με την αμερικανική σημαία έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Τζιμ ΜακΓκραθ, εκπρόσωπος του Μπους επί σειρά ετών, καταδεικνύει την αγάπη που υπήρχε μεταξύ του εκπαιδευμένου σκύλου βοήθειας και του πρώην προέδρου. «Αποστολή εξετέλεσθη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΜακΓκραθ.

Η κηδεία του Τζορτζ Μπους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας υπάρχει και σημείο για τον Σάλι.

Ο σκύλος του Τζορτζ Μπους, πλέον θα δοθεί σε βετεράνους πολέμου. «Θα λείψει στην οικογένειά μας αλλά ξέρουμε ότι θα δώσουμε χαρά στο καινούριο της σπίτι» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο νεότερος στο Twitter.

Ο Σάλι είναι σκύλος βοηθός και μπορεί να σηκώσει μέχρι και το τηλέφωνο, ενώ έχει εκπαιδευτεί στο να δίνει τα περισσότερα αντικείμενα που μπορεί να ζητήσει ένας άνθρωπος.

«Όπως είπε κάποιος, μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από το να φτιάξει μαρτίνι, αλλά μην ανησυχείτε, μπορεί να φέρει τα υλικά για να φτιάξεις εσύ μαρτίνι» είχε δηλώσει ο ΜακΓκραθ τον Ιούνιο. Ο Σάλι ήταν μαζί με τον Τζορτζ Μπους από το καλοκαίρι, μετά το θάνατο της συζύγου του, Μπάρμπαρα Μπους.

Σημειώνεται ότι ο Σάλι έχει και λογαριασμό στο Instagram με τις περιπέτειές της.

Ο Σάλι πήρε το όνομα της από τον πιλότο Τσέλσι Σάλι Σαλενμπέργκερ ο οποίος έγινε διάσημος όταν κατάφερε να προσυδατώσει στον ποταμό Χάντσον ένα αεροπλάνο στο οποίο είχαν καταστραφεί οι κινητήρες. Ο Σαλενμπέργκερ κατάφερε να σώσει τους 155 επιβάτες και το πλήρωμα το 2009.

Πηγή: reader

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:47