search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:02
MENU CLOSE

«Life is a beach»: Ποια είναι η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Star

27.12.2018 13:24
Οι γαλλικές δυνάμεις σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγρέμπ - Media

 

Οδοιπορικό στις παραλίες αποφασίζουν να κάνουν τέσσερις φίλοι, αφήνοντας πίσω τους το γκρίζο της πόλης, με σκοπό να βουτήξουν σε όσες περισσότερες θάλασσες μπορούν.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης, Ο Αλέξανδρος Προκοπάκης, Ο Νίκος Μετζογιαννάκης και Ο Γιώργος Αλεφαντινός ταξιδεύουν με αεροπλάνα και βαπόρια προκειμένου να επισκεφθούν όσες παραλίες θεωρούν ξεχωριστές.

Από το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, μέχρι την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, το team του «Life is a beach», δίνει τη δικιά του βαθμολογία σε κάθε μία από αυτές.

H παρέα ξεκινά από την Χώρα των Κυθήρων ή αλλιώς «Τσιρίγο» με μια βόλτα σε γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια και το περίφημο κάστρο ή αλλιώς το «Μάτι της Κρήτης». Ακολουθούν, παραλίες όπως: Καλάμι, Πρασινόλακκος, Φούρνοι και Καλαδί, τις οποίες εξερευνά η παρέα.

Ένα travel story αφιερωμένο στις παραλίες, που δεν τελειώνει ποτέ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:02