search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Γκάλοπ «Π» – Ποιο κόμμα εκφράζει την Κεντροαριστερά; 

17.01.2019 10:35
Γκάλοπ «Π» - Ποιο κόμμα εκφράζει την Κεντροαριστερά;  - Media

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να δημιουργήσει ένα μεγάλο μέτωπο του «προοδευτικού τόξου», κάτι που φάνηκε και από τις χθεσινές τοποθετήσεις του στη βουλή κατά την ψηφοφορία. Παράλληλα ο Πρωθυπουργός έχει κάνει και την πρόταση να συγκροτηθεί ένα ευρύ μέτωπο ενόψει των εκλογών στην αυτοδιοίκηση, των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών κατά την ομιλία του στην εκδήλωση με τίτλο «Το «στοίχημα» της Συμφωνίας των Πρεσπών». «Από αυτό το προσκλητήριο για το ευρύ προοδευτικό μέτωπο δεν μπορεί και δεν δικαιούται να λείψει κανείς, κανείς δεν πρόκειται να κρυφτεί από τις βαριές ιστορικές του ευθύνες και δεν υπάρχει η πολυτέλεια της σιωπής», είπε ο πρωθυπουργός.

Χθες, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πώς μόνο το Κίνημα Αλλαγής είναι εκφραστής της Κεντροαριστεράς. «Από δήθεν εκφραστής της Αριστεράς κ. Τσίπρα κυβερνήσατε με την Ακροδεξιά από συνειδητή επιλογή. Γίνατε βαρίδι της Αριστεράς και δώσατε συγχωροχάρτι στην περίοδο Καραμανλή, λέγοντας ότι για όλα έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Αν έχετε πράγματα 151, ψηφίστε με αυτούς και τις Πρέσπες. Ο τόπος χρειάζεται εκλογές. Μόνο το ΚΙΝ.ΑΛΛ είναι ο εκφραστής της Κεντροαριστεράς», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Το Ποτάμι αποχώρησε αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής λόγω της στάσης του ΠΑΣΟΚ στη συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα είναι άγνωστο το τι θα πράξει κατά τη ψηφοφορία για το ονοματολογικό. Η αλήθεια είναι ότι εκφράζει ένα ευρύ χώρο του προοδευτικού μετώπου, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως Κεντροαριστερά αλλά συμμετέχει στην ευρωομάδα του SPD στην Ευρωβουλή. 

Εσείς ποιο κόμμα θεωρείται ότι εκφράζει την Κεντροαριστερά; 

 

*Πρόκειται για διαδικτυακό γκάλοπ και ουδεμία σχέση έχει με επιστημονική έρευνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:53