search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:52
MENU CLOSE

Εξαιρούνται από το Υπερταμείο τα 2.330 ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος

21.01.2019 21:42
Εξαιρούνται από το Υπερταμείο τα 2.330 ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος - Media

 

Η θεσμική θωράκιση για τα 2.330 ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που εξαιρούνται από το «Υπερταμείο» με υπογραφή του υπουργού Οικονομικών δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Και σημειώνεται ότι θα συνεχιστεί η διαδικασία «ταυτοποίησης των ακινήτων της ως άνω απόφασης του υπουργού Οικονομικών για την έκδοση νέων πράξεων εξαιρετέων ακινήτων ανά υπουργείο ή μεμονωμένα, όπου τούτο απαιτείται».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα επίσης στις 21/1, είχε δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) που εξουσιοδοτούσε τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει την απόφασή του ως προς τη μεταβίβαση των επίμαχων ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στην «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:51