search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Στο τέλος θα πάρει δρόμο κι ο Δρομέας

28.03.2019 06:49
Στο τέλος θα πάρει δρόμο κι ο Δρομέας - Media

 

Το πρώτιστο καθήκον του πολίτη σήμερα είναι να μην τρελαθεί.

  Η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου (αυτή που μέσα στις τρεις μέρες της μεσοβασιλείας της πρόλαβε να μας αποκαλέσει «σκατόψυχους») έπεσε θύμα ανθρωποφαγίας. Πήγαινε η Ν.Δ. στο ΑΤΜ και έτρωγε τη σύνταξη της αθώας κόρης.

  Ευτυχώς, το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα αντέχει κάτι τέτοια κι έσπευσε να κατεβάσει υποψήφιο τον κ. Πέτρο Κόκκαλη – σαν να λέμε σωθήκαμε! πλακώσανε οι μπολσεβίκοι από τον 6ο Στόλο!

  Μην τρελαίνεσθε.

  Εν πρώτοις υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά! (αλλιώς δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ). Ούτε οικογενειακή ευθύνη υπάρχει! Άλλο Σωκράτης (πατήρ) κι άλλο Πέτρος (υιός). Κάθε συσχετισμός είναι συμπτωματικός. Αντιθέτως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη επαινετή! (πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ). Μεταξύ Πέτρου (παππού) και Πέτρου (εγγονού). Στο όνομα του Πέτρου παππού του κομμουνιστή πίνει νερό η κυρία Κουντουρά και ο κυρ-Ραγκούσης αυτοπροσώπως. Μην τρελαίνεσθε! Βλέπω εκεί πίσω έναν που γελάει. Ελπίζω το γέλιο, κύριε, να είναι νευρικό, αλλιώς είσθε εθνικιστής.

  Έως πριν ολίγων ημερών ο κ. Πέτρος Κόκκαλης ήταν στην ίδια παράταξη με τους κ.κ. Μώραλη και Μαρινάκη. Αντικατοπτρισμός. Fake news. Ο κάπως ευτραφής κύριος στη φωτογραφία είναι ο καπιταλισμός με απάνθρωπο πρόσωπο, ενώ ο Πέτρος στην ίδια φωτογραφία είναι η διαπλοκή με ανθρώπινο πρόσωπο.

  Μην τρελαίνεσθε. Είναι καθήκον σας να μην τρελαθείτε! Η κυρία Παπακώστα – Υπουργός της κυβέρνησης – συζητά με πέντε – έξι περιπλανώμενους δεξιούς για το τι μέλλει γενέσθαι υπέρ πατρίς και πάρτης. Αν αισθάνεσθε μιαν ελαφρά ζαλάδα αυτοσυγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τους καρεκλοκένταυρους, από τους καρεκλούχους, τους καρεκλοκράτορες από τους καρεκλοθήρες και τους καρεκλοέχοντες από τους καρεκλοκατέχοντες.

Αν και πάλι δεν τα καταφέρατε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ της δικής τους διαπλοκής και της δικής μας διαπλοκής, χρειάζεσθε Τζανακόπουλο.

  Τζανακόπουλος: δεν νομίζω ότι η Μυρσίνη Λοΐζου έφαγε λεφτά (και δυο ώρες μετά): η Μυρσίνη Λοΐζου είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί. Μην τρελαίνεσθε! Αγορεύει η κυρία Μεγαλοοικονόμου, μην την μπερδεύει η τρέλα σας και λέει άρες μάρες κουκουνάρες. Μεγαλοοικονόμου και Ρεπούση (μον ντιέ) θα αγωνισθούν δίπλα-δίπλα και πλάι-πλάι (μον ντιέ) εναντίον του φασισμού και της ακροδεξιάς που συνωστίζονται στην Ευρώπη.

  Τσιρώνης! Τς τς τς! Συγκρατηθείτε! είπαμε είναι καθήκον σας να μην τρελαθείτε. Δισεκατομμύρια μας έχουν κλέψει (υπερπλεόνασμα, κι απ’ αυτό το υπερπλεόνασμα) μας επιστρέφουν δυο κατοστάρικα! Δεν θα τρελαθούμε κιόλας! Απ’ τα δικά μας λεφτά είναι τα επιδόματα (για μας), τα δισεκατομμύρια (για αυτούς). Όχι δεν κλέβουν! Μας παίρνουν τα λεφτά και τα δίνουν όπως ο κ. Τσουκάτος στην Ένωση, στις Εταιρείες, στη Ζήμενς, τη Novartis, μην τρελαίνεσθε! Μην τρελαίνεσθε κι εσείς όπως οι χήρες – τους κόψανε τις συντάξεις, θα τις ξεκόψουνε, διότι τώρα που ήρθε ο Κόκκαλης, ξαναγίνεται αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο κ. Μπίστης παίρνει τ’ όπλο του. Και ο κ. Κυρίτσης τις μολότωφ – πέθανε ποτέ κανείς από μολότωφ; όχι! ούτε από μαλακία! αυτό το άθλημα απλώς κουφαίνει, και δεν ακούς, φέρ’ ειπείν την κατακραυγή για το Σκοπιανό. Ακούς μόνον αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά (με επαίνους για τα εγκλήματά σου) και εκείνους που σου τραβάνε τα αυτιά (για να τα συνεχίζεις).

  Όπως και να ’χει, μην τρελαίνεσθε. Υπάρχει πιθανότητα σε όσους δεν τρελαθούν να δώσει δώρο 200 ευρώ ο κ. Πετρόπουλος, να τα πάρει πίσω ο κ. Τσακαλώτος και στο τέλος να πάρουμε όλοι ένα επίδομα Μπαλάφα να βγάλουμε Πάσχα…     

 

ΥΓ.: Η κυρία Ρεπούση δήλωσε ότι δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Άργησαν να την ανακοινώσουν και χόλισε; Άγνωστον. Πάντως η κυρία Ρεπούση δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ απ’ το μετερίζι της «Γέφυρας». Μην τρελαίνεσθεεε!…

 

 

twitter: @st_stavropoulos

email: [email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48