search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Δεν έφτασε στα χέρια Τσίπρα η δικογραφία για Novartis

19.09.2019 18:53
Δεν έφτασε στα χέρια Τσίπρα η δικογραφία για Novartis - Media

 

Δεν παρέλαβε τη δικογραφία για τη Novartis ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ως εμπλεκόμενος είναι από εκείνους που μπορούν να παραλάβουν αντίτυπο και όχι να λάβουν απλώς ενημέρωση για το περιεχόμενο.

Η κίνηση αυτή έχει φαίνεται να έχει συμβολικό χαρακτήρα εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα μιλά για ψευδοδικογραφία και “ψευδομηνύσεις” των Σαμαρά και Βενιζέλου και “που δεν έχουν ούτε μισό στοιχείο παρά μόνο αόριστες συκοφαντίες”.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τον Ανδρέα Λοβέρδο και τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων της Novartis ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολίαζε μεταξύ άλλων:

“Όσο και αν προσπαθεί λοιπόν η ΝΔ, δε θα περάσει ούτε ο χυδαίος αντιπερισπασμός από το πραγματικό σκάνδαλο, ούτε η νέα προσπάθεια τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών.

Ο κ. Μητσοτάκης με τη δειλία του να παραπέμψει σε Προανακριτική και τον Αλέξη Τσίπρα για να γλιτώσει και ένα δεύτερο φιάσκο, αναίρεσε όλες τις ασυναρτησίες του κ. Σαμαρά περί «σκευωρίας» και ομολόγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ψευδομηνυτής είναι απλά κοινοί συκοφάντες.

Το μόνο που μένει να πει ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν και αυτός, όπως ο κ. Γεωργιάδης, έχει «χάσει πάσα ιδέα για το FBI», επειδή τόλμησε να διερευνήσει το σκάνδαλο Novartis”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:20