search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 23:32
MENU CLOSE

Απάντηση-«έκπληξη» από της Ρωσίας στις ΗΠΑ – Δεν έδωσαν βίζα σε Ρώσους για τον ΟΗΕ

26.09.2019 12:19
Απάντηση-«έκπληξη» από της Ρωσίας στις ΗΠΑ - Δεν έδωσαν βίζα σε Ρώσους για τον ΟΗΕ - Media

 

Η Μόσχα ετοιμάζει την απάντησή της στην άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να δώσουν βίζες σε μέλη της ρωσική αντιπροσωπείας που θα συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο «Πρώτο Κανάλι» της ρωσική τηλεόρασης , ενώ το κείμενο με τη δήλωσή του αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Απάντηση θα υπάρξει…Θα λάβουμε μέτρα. Μη μας στερείτε τη δυνατότητα να σας κάνουμε μια έκπληξη», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Πριν από λίγες ημέρες, 10 μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Κονσταντίν Κόσατσεφ, τα οποία επρόκειτο να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, δεν κατέστη δυνατόν να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ, καθώς η αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα δεν τους έδωσε τις απαιτούμενες βίζες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 23:29