search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Άρον-άρον εγκαταλείπουν την Ιταλία ο Τομ Κρουζ και οι πρωταγωνιστές του «Mission Impossible 7» λόγω κορωνοϊού (Video)

25.02.2020 09:10
Άρον-άρον εγκαταλείπουν την Ιταλία ο Τομ Κρουζ και οι πρωταγωνιστές του «Mission Impossible 7» λόγω κορωνοϊού (Video) - Media

 

Διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας τα γυρίσματα της έβδομης «Επικίνδυνης Αποστολής» στην περιοχή της Βενετίας, με τους ηθοποιούς και το συνεργείο να επιστρέφουν στις πατρίδες τους.

Μπορεί ο πράκτορας Ίθαν Χαντ που υποδύεται ο Τομ Κρουζ να μην φοβάται τους θανατηφόρους ιούς, αλλά η Paramount δεν έχει καμία διάθεση να πάρει τέτοια ρίσκα και έτσι το «Mission Impossible 7» εγκατέλειψε την Ιταλία.

Η παραγωγή της έβδομης ταινίας της σειράς απαιτούσε γυρίσματα τριών εβδομάδων στην περιοχή της Βενετίας, ωστόσο η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα κατέστησε επιβεβλημένη τη διακοπή τους για αόριστο χρονικό διάστημα.

Συμφωνα με  το Hollywood Reporter, αλλά και το Reader τόσο ο Kρουζ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του κάστ Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Βανέσα Κίρμπι από την προηγούμενη ταινία, καθώς και οι νέοι στη σειρά Νίκολας Χουλτ, Χέιλι Άτγουελ και Σία Ουίνγκχαμ ήδη βρίσκονται μακριά από την Ιταλία.

Είναι άγνωστο αν αυτή η καθυστέρηση στα γυρίσματα θα επηρεάσει την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2021 (και για να καταλάβετε πόσο μπροστά είναι η σειρά, ημερομηνία πρεμιέρας έχει και η… όγδοη ταινία, την 5η Αυγούστου 2022!).

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:39