search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:27
MENU CLOSE

ΜεΡΑ25 για τον κορωνοϊό: Να μειωθεί δραστικά το πλεόνασμα

11.03.2020 18:53
Το ΜέΡΑ25 συμπαρίσταται στο HDP και καταγγέλλει τον Ερντογάν για διώξεις - Media
 
O εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης με δήλωσή του καλεί τον πρωθυπουργό «να προχωρήσει άμεσα και μονομερώς σε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας και της εθνικής οικονομίας» και να μην αναμένει καμία στήριξη από την «ούτως ή άλλως απούσα -για ακόμα μία φορά- ΕΕ».
 
Ο κ. Κριθαρίδης προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης ακόμα αναμένει τη στήριξη της ΕΕ για να προχωρήσει στα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού λόγω των δημοσιονομικών στόχων των μνημονίων.
 
Σημειώνει επίσης ότι μέσα από μια δραστική μείωση στην πράξη, του πρωτογενούς πλεονάσματος από το 3,5% στο 1,5%, ώστε με 3,6 δισ. ευρώ να ανασχεθεί άμεσα αυτή η κρίση, όπως ακριβώς προτείνει άλλωστε το ΜέΡΑ25 με τα 7+1 Μέτρα για την πανδημία και τις συνέπειές της.
 
Οτιδήποτε άλλο, υπογραμμίζει ο κ. Κριθαρίδης, «συνιστά εγκληματική ανευθυνότητα απέναντι τόσο στην υγεία των πολιτών όσο και την οικονομία της χώρας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25