Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜε δύο νέες εκπομπές δόθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου.
ΕΡΤ1 και ΟΡΕΝ έριξαν στην «αρένα» τα δικά τους προϊόντα απέναντι στις ενημερωτικές εκπομπές του Alpha και του ΣΚΑΪ, χωρίς να ταρακουνήσουν -όπως δείχνουν οι ακαθάριστες μετρήσεις της Nielsen- τον Νίκο Μάνεση από την πρώτη θέση.
Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε 17,7% έναντι 14% του «Ρεπορτάζ στις 10» στον ΣΚΑΪ. Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης ξεκίνησαν με το …δεξί την πρεμιέρα τους με 8%, ενώ χαμηλές ήταν πτήσεις για την Ιωάννα Μαλέσκου, που «έγραψε» το 5% στην πρώτη της εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Στο γενικό σύνολο Μίνα Καραμήτρου και Γιώργος Γρηγοριάδης πήραν «κεφάλι» με 19%, αφήνοντας δεύτερο τον Νίκο Μάνεση με 16,6% .
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17,7%
Ρεπορτάζ στις 10 – 14%
Καλημέρα, είπαμε; – 8%
Μια Ελλάδα Παρέα – 4,4%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Ρεπορτάζ στις 10 – 19%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,6%
Καλημέρα, είπαμε; – 6,7%
Μια Ελλάδα Παρέα – 6,6%
Διαβάστε επίσης:
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)
Σύγκρουση Γιάμαλη – Πατούλη για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Έχετε στήσει ένα ωραίο δικαστήριο»
Γρηγοριάδης-Καραμήτρου: Η αφιέρωση της εκπομπής τους στον Γιώργο Μαζωνάκη (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.