search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Άφησαν τις παραλίες και… πήραν τα βουνά οι απείθαρχοι Αθηναίοι – Συνωστισμός στον Υμηττό (Photo)

15.03.2020 13:24
Άφησαν τις παραλίες και… πήραν τα βουνά οι απείθαρχοι Αθηναίοι - Συνωστισμός στον Υμηττό (Photo) - Media

 

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη σημαντικότητα του ζητήματος και αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα περιορισμού. Το «λουκέτο» στις παραλίες που επέβαλε το Σάββατο ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την προσέλευση των κατοίκων σε αυτές, παρά τα μέτρα περιορισμού που έχουν επιβληθεί, έστειλαν τους Αθηναίους… στα βουνά!

Αψηφώντας όσα ακούγονται καθημερινά για τη σημασία του περιορισμού των κατοίκων, οικογένειες και παρέες άφησαν τις παραλίες και ξεχύθηκαν στα κοντινότερα βουνά. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τον Υμηττό, όπου από νωρίς το πρωί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr, συνωστίζονταν, προκαλώντας ουρές και μποτιλιάρισμα αλλά και κάνοντας πικ νικ στα τραπέζια αδιαφορώντας για τις συνέπειες του συγχρωτισμού και τον κίνδυνο.

Τι κι αν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, με τον τρόπο αυτό, τον συνωστισμό δηλαδή, βάζουν τους ίδιους, αλλά και τους οικείους τους σε άμεσο κίνδυνο.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τον Υμηττό, όπου από νωρίς το πρωί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, συνωστίζονταν, προκαλώντας ουρές και μποτιλιάρισμα αλλά και κάνοντας πικ νικ στα τραπέζια αδιαφορώντας για τις συνέπειες του συγχρωτισμού και τον κίνδυνο.

vouno3

vouno7

vouno6

vouno5

 

vouno2

 

vouno4

 

 

vouno1Διαβάστε επίσης:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:54