search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:18
MENU CLOSE

ΔΕΔΔΗΕ για 9ωρο μπλακ άουτ στα βόρεια προάστια: «Συγγνώμη, αστοχίες υλικών»

17.03.2020 06:36
ΔΕΔΔΗΕ για 9ωρο μπλακ άουτ στα βόρεια προάστια: «Συγγνώμη, αστοχίες υλικών» - Media

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι περίπου στις 6πμ της Τρίτης, αποκαταστάθηκαν οι δύο βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 και επηρέασαν την ηλεκτροδότηση σε τμήματα των περιοχών της Νέας Ιωνίας, Περισσού, Πεύκης και Αμαρουσίου.

Οι βλάβες αποδίδονται σε αστοχίες υλικού σε υπόγεια καλώδια Μέσης Τάσης και η μεν βλάβη που προκάλεσε προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, Περισσού και Πεύκης αποκαταστάθηκε στις 22:30 με μοναδική εκκρεμότητα μεμονωμένη παροχή πελάτη που διαθέτει Η/Ζ, ενώ η βλάβη στην περιοχή Αμαρουσίου πριν από λίγα λεπτά.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών ιδιαίτερα υπό τις παρούσες έκτακτες συνθήκες και υπογραμμίζει ότι τα συνεργεία του βρίσκονται σε επαγρύπνηση για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση προβλημάτων που προκύπτουν στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:18