search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:15
MENU CLOSE

Λευτέρης Πετρούνιας: Μας έδιωξαν κακήν κακώς από το Αζερμπαϊτζάν (Video)

18.03.2020 07:47
Λευτέρης Πετρούνιας: Μας έδιωξαν κακήν κακώς από το Αζερμπαϊτζάν (Video) - Media

 

Για την περιπέτεια που έζησε στο Αζερμπαϊτζάν, λίγες ημέρες πριν, μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος είχε πάει σε αγώνες. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής επέστρεψε στη χώρα μας και μένει σπίτι, υπακούοντας στα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

«Φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν, ήμουν σε πολύ καλή φόρμα, έγινε ο αγώνας και προκρίθηκα στον τελικό με την πρώτη καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκα στον τελικό. Παρασκευή βράδυ στις 22:30, δηλαδή ούτε 12 ώρες πριν τον τελικό, μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε κακήν κακώς. Αρχίσαμε να ψάχνουμε εισιτήρια και σταθήκαμε τυχεροί γιατί δυο τρεις πτήσεις αργότερα σταμάτησαν να πετούν αεροπλάνα από το Αζερμπαϊτζάν -λόγω κορωνοϊού- και κάποιοι αθλητές έμειναν εκεί. Δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν».

Αναφορικά με την πιθανότητα να αναβληθούν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο χρυσός ολυμπιονίκης έδειξε προβληματισμένος.

“Είναι κάτι που βασανίζει τα μυαλά όλων των αθλητών παγκοσμίως καθώς είναι ο απώτερος σκοπός και στόχος όλης της τετραετίας. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως θα γίνουν. Σίγουρα υπάρχει πολύ πράγμα από πίσω και θα κάνουν τα πάντα να το κρατήσουν αυτό. Προέχει όμως η υγεία των αθλητών και ως τώρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μας έδιωξαν από το Αζερμπαϊτζάν και ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ήταν στο τέλος Μαΐου. Θέλω πολύ να γίνουν μόνο αν υπάρξει ασφάλεια”. τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:15