Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στον «Ευαγγελισμό» και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας εξαπέλυσε μέσω social media o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.
Συγκεκριμένα, ο Τσιάρτας μέσω Twitter επιτέθηκε στο ΠΑΜΕ γράφοντας «4,5 χρόνια τα λαμόγια του ΠΑΜΕ ήταν διακοπές κ τώρα εν μέσω πανδημίας διεκδικούν. Ρε υποκριτάρες ποιόν κοροϊδεύετε; Πάρτε το χαμπάρι. Οι μάσκες έπεσαν».
Λίγο μετά επανήλθε γράφοντας: «Αυτούς τους ανεκδιήγητους του ΠΑΜΕ γιατί δεν τους μαζεύει η αστυνομία; Με τι δικαιολογία βρίσκονται στον Ευαγγελισμό;».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.