search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Ο Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (Video)

08.04.2020 12:51
Ο Μπρους Γουίλις ξύρισε το κεφάλι της κόρης του (Video) - Media

 

Η Ταλούλα Γουίλις συνηθίζει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram για τις επιλογές της. Αυτή τη φορά επέλεξε μια πιο… ριζική αλλαγή, κουρεύοντας τα μαλλιά της γουλί, σαν να πρέπει να παρουσιαστεί σε κάποιο στρατόπεδο. Μάλιστα, μόλις τη βλέπει κανείς δεν μπορεί παρά να κάνει αυτόματα τη σύγκριση με την ταινία «Η Επίλεκτη» όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, Ντέμι Μουρ, και υποδυόταν τη λογαχό Ο’ Νιλ, την πρώτη γυναίκα που επιλέγεται να εκπαιδευτεί στις δυνάμεις καταδρομών του Αμερικανικού Ναυτικού.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, βλέπουμε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις, να ξυρίζει το κεφάλι της. Αφού λοιπόν απέκτησε τη νέα της κόμμωση, η Ταλούλα Γουίλις πόζαρε τόπλεζ μπροστά στον φακό της αδερφής της, Ρούμερ, με φόντο ένα πλούσιο δάσος. Η φωτογραφία είναι πραγματικά πολύ καλλιτεχνική και θυμίζει περισσότερο καμπάνια ομορφιάς ή editorial περιοδικού.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:13