search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση για το πάρτι της κόρης γνωστής τραγουδίστριας που «έσπασε» την καραντίνα – Τι έδειξαν τα τεστ

10.06.2020 09:15
Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση για το πάρτι της κόρης γνωστής τραγουδίστριας που «έσπασε» την καραντίνα - Τι έδειξαν τα τεστ  - Media

 

Αρνητικά είναι τα πρώτα τεστ που έγιναν στο πλαίσιο ιχνηλάτησης ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την φοιτήτρια η οποία φέρεταi να διοργάνωσε πάρτι στη Θεσσαλονίκη και διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την φοιτήτρια που ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία οδικώς μέσω Βουλγαρίας. 

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση η φοιτήτρια κόρη γνωστής τραγουδίστριας και μεγάλου επιχειρηματία της πόλης νόσησε από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαΐου.

Στη συνέχεια υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Έκανε και δεύτερο τεστ, αυτή την φορά μοριακό το οποίο βγήκε θετικό. Η ιχνηλάτηση ατόμων θα συνεχιστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.

Όπως ανέφερε το Open TV, η νεαρή κοπέλα επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της, αλλά έσπασε την καραντίνα και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία, έδωσαν το «παρών» νεαρά άτομα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αν και αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για το νέο περιστατικό διασποράς, κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Νοσοκομειακές πηγές από το ΑΧΕΠΑ ανέφεραν στη Voria.gr ότι δεν προκύπτουν νέα κρούσματα κορονοϊού κατά την τελευταία ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αυξημένη ροή κρουσμάτων στο νοσοκομείο.

Τέλος από το οικογενειακό περιβάλλον της φοιτήτριας διαψεύδεται το γεγονός ότι η φοιτήτρια έκανε πάρτι για την επιστροφή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:48