search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:43
MENU CLOSE

Ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα

02.07.2020 08:48
Ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα - Media

 

Την πόρτα της Πρυτανείας στον Βόλο πέρασε χθες για να ορκιστεί η επίκουρη πλέον καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κ. Μπαζιάνα ορκίστηκε και τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας, όπως αναφέρει το e-thessalia.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα έγινε επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα τέλη του 2019.

Σημειώνεται πως η Περιστέρα Μπαζιάνα εξελέγη με ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11 -0, στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών , στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι «Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα» και τη θέση διεκδίκησαν τέσσερις συνολικά υποψήφιοι.

Επί της διαδικασίας δεν υπήρξαν ενστάσεις, ωστόσο, μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά το διορισμό στη θέση αυτή. Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών .

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:43