search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ομάδα στο Μαρόκο υποχρεώνεται να παίξει απόψε με 26 θετικούς παίκτες

10.08.2020 16:26
Κορωνοϊός: Ομάδα στο Μαρόκο υποχρεώνεται να παίξει απόψε με 26 θετικούς παίκτες - Media

 

Στην Ιτιχάντ Τανγκέρης βρέθηκαν 26 άτομα με κορονοϊό, αλλά δεν αναβλήθηκε το ματς της (Δευτέρα), με συνέπεια να απειλείται η υγεία των παικτών της και των αντιπάλων που μπορεί να κολλήσουν.

Σε όλη αυτή την περιπέτεια με τον κορονοϊό, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, το πιο τρελό αποφασίστηκε στο Μαρόκο. Εκεί, στην ομάδας της Ιτιχάντ Τανγκέρης επιβεβαιώθηκαν 26 κρούσματα κορονοϊού. Ωστόσο, η Ομοσπονδία αποφάσισε ότι η αναμέτρησή της με τη Μπερκάνε για τη Δευτέρα το βράδυ (20:00) θα διεξαγόταν κανονικά.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 26 θετικούς βρίσκεται και ο προπονητής, ο οποίος λαμβάνει μάλιστα και ειδική αγωγή. Το επικίνδυνο στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι απειλείται η υγεία των παικτών της εν λόγω ομάδας, αλλά και το προφανές, ότι θα κολλήσουν και οι αντίπαλοι. Ισως μέχρι την τελευταία στιγμή να επικρατήσει η λογική και να αναβληθεί το ματς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59