search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:26
MENU CLOSE

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν, το πορνό και τα… κρυφά μηνύματα

08.09.2020 16:05
Ο Οσάμα μπιν Λάντεν, το πορνό και τα... κρυφά μηνύματα - Media
 
Μια απίστευτη θεωρία σχετικά με τον νεκρό ηγέτη της Αλ Κάιντα, τον διαβόητο Οσάμα μπιν Λάντεν φαίνεται ότι θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic που αναμένεται να προβληθεί σύντομα.
 
Όπως είναι λίγο-πολύ γνωστό, οι άνδρες των Navy SEALS που εκτέλεσαν τον μπιν Λάντεν στο κρυσφήγετό του στο Πακιστάν, ανακάλυψαν ότι ο ηγέτης της αλ Κάιντα είχε μια εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικού υλικού, κάτι που ερχόταν σε αντίθεση με τις σκληρές φονταμενταλιστικές αρχές που ακολουθούσε ο τρομοκράτης.
 
Όπως αναφέρει το Russia Today, στο ντοκιμαντερ του NatGeo με τον τίτλο «Bin Laden’s Hard Drive» (ο σκληρός δίσκος του μπιν Λάντεν) οι δημιουργοί υποστηρίζουν ότι ο αρχιτρομοκράτης χρησιμοποιούσε πορνογραφικό υλικό για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους ακόλουθους και υποστηρικτές του.
 
Συγκεκριμένα, ειδικοί που μιλούν στα ντοκιμαντέρ, φέρονται να υποστηρίζουν ότι επειδή ο μπιν Λάντεν δεν εμπιστευόταν μέσα επικοινωνίας όπως το e-mail, έστελνε εντολές στους «στρατιώτες» του που ήταν ενσωματωμένες σε πορνογραφικές ταινίες.
 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RT, το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κρυσφήγετο του μπιν Λάντεν έφθανε τα 470.000 αρχεία (250 gigabytes) και ήταν διασκορπισμένο σε DVD, CD και φορητούς σκληρούς δίσκους, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να το είχε συγκεντρώσει και κάποιο από τα 22 άτομα που βρίσκονταν εκεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:20