search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Ολλανδία – Βασιλικό ζεύγος: «Συγγνώμη» με διάγγελμα για το ταξίδι τους στην Ελλάδα (Video)

22.10.2020 07:26
Ολλανδία - Βασιλικό ζεύγος: «Συγγνώμη» με διάγγελμα για το ταξίδι τους στην Ελλάδα (Video) - Media

 

Την «ειλικρινή του μεταμέλεια» με βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του εξέφρασε ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ, ζητώντας συγγνώμη για το ταξίδι του στην Ελλάδα, την περασμένη εβδομάδα και συνεπώς, τη μη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές συστάσεις περί μη αναγκαίων μετακινήσεων.

Η ολλανδική βασιλική οικογένεια, τελικά, παρέμεινε στη χώρα μας μόλις μία ημέρα, μετά τη γενική κατακραυγή, τη στιγμή που η Ολλανδία βρίσκεται σε καθεστώς «μερικού lockdown».

Εν τω μεταξύ, η Ευρώπη παραμένει στο στόχαστρο του κορωνοϊού, με τα ημερήσια κρούσματα να καταρρίπτουν ρεκόρ καθημερινά, ενώ όλο και περισσότερα κράτη προχωρούν σταδιακά προς «ήπια» lockdown με σκοπό την αποτροπή της διασποράς της COVID-19.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης δείχνει και η χθεσινή σύγκληση, από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, έκτακτης τηλεδιάσκεψης κορυφής με θέμα τον κορωνοϊό που θα πραγματοποιηθεί την 29η Οκτωβρίου. Εκεί, οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της Ε.Ε. θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους, καθώς η πανδημία δεν παρουσιάζει καμία τάση ύφεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09