search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Νικολέττα Βλαβιανού: «Μόνο στο νεκροταφείο θα βρείτε σωστή την ηλικία μου» (Video)

03.11.2020 08:45
Νικολέττα Βλαβιανού: «Μόνο στο νεκροταφείο θα βρείτε σωστή την ηλικία μου» (Video) - Media

 

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού, το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά μετά από χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

«Το Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ είναι καθημερινή σειρά αλλά δεν αντιμετωπίζεται σαν καθημερινή σειρά. Ξανασυνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το Χάι Ροκ αλλά κρύβουμε πόσα χρόνια πριν ήταν. Απλώς θυμόμουν ότι σε ένα σίριαλ, όταν ξεκινήσαμε, μας ζήτησαν φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία. Τυχαία πήγαμε την ίδια φωτογραφία και είδαμε ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο! Είχε το ίδιο σήμερα δηλαδή. Κάπου εδώ είμαστε όλοι, συναντιόμαστε».

Αναφερόμενη στην ηλικία της, η ηθοποιός τονίζει ότι μόνο μετά θάνατον θα γίνει γνωστό το πραγματικό νούμερο των χρόνων της…

«Γράφουν λάθος την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τη δική μου, όλων. Γι’ αυτό είπα πως την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά. Μέχρι τότε…» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με μπόλικη δόση χιούμορ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:17