search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Το «κόλπο» που έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου για να βγαίνει πιο ωραία στην κάμερα (Video)

16.11.2020 12:47
Το «κόλπο» που έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου για να βγαίνει πιο ωραία στην κάμερα (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα ήταν η Ναταλία Δραγούμη το πρωί της Δευτέρας, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη Μαίρη Χρονοπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί κατά το ξεκίνημά της στη σειρά του Mega “Μάνα είναι μόνο μία”.

 Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε κάποια “κόλπα” που της αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου έτσι ώστε να δείχνει πιο όμορφη στην κάμερα.

«Δεν έχω επικοινωνία, δυστυχώς,  με την Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά είχε έρθει στο θέατρο όταν κάναμε τις Φόνισσες. Ήταν τόσο γλυκιά, τόσο καλή! Αυτά που μου είπε μετά την παράσταση ήταν συγκινητικά.

Εγώ τότε ήμουν πιτσιρίκα και μου έλεγαν “Πωπω! Με την Μαίρη Χρονοπούλου; Να προσέχεις, να είσαι πολύ δυνατή γι’ αυτά που θα αντιμετωπίσεις”. Με είχαν φοβίσει. Ήταν μεγάλη star, έμαθα πολλά πράγματα από την Μαίρη, αλλά πραγματικά ήταν γλυκύτατη.

Με φώναζε στο καμαρίνι της να μου δώσει διάφορες συμβουλές. Να το πω ή να μην το πω; Μου έλεγε, πριν το κοντινό για να βγαίνει έξω λάμψη να σφίγγω την κάπα μου. Μου έλεγε να είσαι πάντα 10 κιλά πιο αδύνατη, να μην σου αρέσεις στη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι όπως πρέπει για την κάμερα” είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:50