search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Το εμβόλιο δεν είναι άλλοθι για μη στήριξη του ΕΣΥ – Εγκληματική η κυβερνητική επιμονή για μείωση δαπανών στην υγεία

17.12.2020 11:58
Ηλιόπουλος: Το εμβόλιο δεν είναι άλλοθι για μη στήριξη του ΕΣΥ - Εγκληματική η κυβερνητική επιμονή για μείωση δαπανών στην υγεία - Media

 

«Εγκληματική» χαρακτηρίζει την επιμονή της κυβέρνησης «να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας -όχι άλλοθι για την μη στήριξη του συστήματος υγείας», συμπληρώνει ο Ν. Ηλιόπουλος επικρίνοντας παράλληλα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα ότι «μιλούσε για 2 εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη», ενώ την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι 300 χιλιάδες»

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας -όχι άλλοθι για την μη στήριξη του συστήματος υγείας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για 2 εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη. Χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες. Η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία είναι εγκληματική. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αρκούν. Χρειαζόμαστε περισσότερα τεστ, δωρεάν για τους πολίτες. Ενίσχυση του ΕΣΥ με επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών. Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Η κυβέρνηση φέρει τη κύρια ευθύνη για την τραγωδία στην οποία οδηγεί τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:18