search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.11.2025 07:21
MENU CLOSE

Γκάφα Βελγίδας αξιωματούχου: Ανέβασε στο twitter τις τιμές των εμβολίων

18.12.2020 14:02
Γκάφα Βελγίδας αξιωματούχου: Ανέβασε στο twitter τις τιμές των εμβολίων  - Media

 

Η Έυα ντε Μπλέκερ γενικής γραμματέας σε θέματα προϋπολογισμού αποκάλυψε μέσω Twitter τις τιμές των εμβολίων που έχει πληρώσει η ΕΕ. Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που το έκανε ήταν για να σταματήσει η φημολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά των εμβολίων. 
Εκ των υστέρων διευκρίνισε ότι δεν είναι οι τελικές τιμές και κατέβασε την ανάρτησή της. Από την πρώτη ανάγνωση διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές των εμβολίων. 
Το εμβόλιο της Pfizer κοστίζει 12 ευρώ ενώ αυτό της Μοντέρνα είναι το πιο ακριβό 14.70 euros. Το πιο φθηνό είναι αυτό της AstraZeneka 1.78 ευρώ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.11.2025 07:20