search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Αρραβωνιάστηκε ξανά η Αριάνα Γκράντε (Photo)

21.12.2020 16:49
Αρραβωνιάστηκε ξανά η Αριάνα Γκράντε (Photo) - Media

 

Η Αριάννα Γκράντε αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Ντάλτον Γκομέζ.

Την Κυριακή, η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία του εντυπωσιακού διαμαντένιου δαχτυλιδιού.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Για πάντα μαζί».

 «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, είναι τόσο ενθουσιασμένοι. Οι γονείς τους είναι επίσης πολύ χαρούμενοι» ανέφερε πηγή στο περιοδικό People για τον αρραβώνα της Αριάνα Γκράντε και του Ντάλτον Γκομέζ, ο οποίος είναι κτηματομεσίτης.

Επιπλέον, μια πηγή επισήμανε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Ιανουάριο και ότι έχουν περάσει την καραντίνα μαζί στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Λος Άντζελες. «Η Αριάνα δεν θέλει να κάνει δημόσια μια ακόμη σχέση της, γι’ αυτό και προσπαθεί να μην το γνωστοποιήσει, αλλά φαίνεται πολύ χαρούμενη με τον Ντάλτον» είπε τον περασμένο Μάρτιο.

Ωστόσο, τον Μάιο έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο βιντεοκλίπ για το ντουέτο της με τον Τζάστιν Μπίμπερ «Stuck with U».

Υπενθυμίζεται ότι η Αριάνα Γκράντε είχε αρραβωνιαστεί στο παρελθόν για μερικούς μήνες τον Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά χώρισαν τον Οκτώβριο του 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:45