search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε έργο μου, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός» (Video)

31.01.2021 18:09
Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε έργο μου, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός» (Video) - Media

 

Ένα σχετικά πρόσφατο γεγονός που, όπως υποστήριξε, συνέβη σκηνοθέτη και παραγωγό που τυγχάνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδήμα, ο άνθρωπος αυτός προσέγγισε την ίδια και την οικογένειά της και της ζήτησε ένα έργο το οποίο, καλή τη πίστη, του το έδωσαν. Έκτοτε, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός-συγγραφέας, εξαφανίστηκε κάνοντας παράλληλα 56 «πιάτσες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προφανώς για τις πολυπληθείς παραστάσεις που τελικά ανέβασε με το έργο της ο συγκεκριμένος κύριος.

«Από τότε τον ψάχνουμε. Δεν πήραμε δραχμή. Εγώ τον ονόμασα αστερίσκο της αριστεράς. Απευθυνθήκαμε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Έγραψα και στον Τσίπρα και δεν πήρα απάντηση. Και ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ΝΔ. Ζήτησα τη συμπαράσταση του πρωταγωνιστή, του τριπλοθεσίτη πρωταγωνιστή που κάνει μέχρι και διαφημίσεις πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ αλλά θα παίξει και στο Εθνικό και όχι απλά με έβρισε… Τι να σας πω!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06