search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:23
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Σταρόβας δέχεται χυδαίες επιθέσεις (Video)

05.02.2021 19:55
Ο Δημήτρης Σταρόβας δέχεται χυδαίες επιθέσεις (Video) - Media

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από την τοποθέτηση του σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό σε γυναίκες συναδέλφους του δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Οργισμένος ξέσπασε μέσα από το κανάλι του στο Youtube για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται την τελευταία εβδομάδα.

«Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη», λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως όλα τα σχόλια επιτρέπονται. Κανένα σχόλιο δεν σβήνω, και όλα τα διαβάζω. Υπάρχουν κάποιοι τύποι και ένας συγκεκριμένα που μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει χιλιάδες σχόλια και φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από όλα τα θετικά σχόλια “όχι δεν είναι, ψέματα λέει”. Παιδιά αυτό είναι άρρωστο. Είσαι άρρωστος ή άρρωστη. Δεν ξέρω τι είσαι. Αυτός ο τύπος χρειάζεται βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις ζωή να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Θα κοπεί το Internet και θα σας κοπεί το οξυγόνο. Υπάρχει ζωή και εκτός διαδικτύου.

Όμως τα χειρότερα είναι άλλα.. Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να γράφουν «Ρε π…τη, χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου»! Το διανοείσαι; Τι φταίει αυτό; Αυτό είναι χειρότερο από τη σεξουαλική παρενόχληση.

Ξόδεψα μέρες και ώρες για να δω το κίνητρο, τι είναι αυτό που αναγκάζει έναν άνθρωπο να φτάσει στο σημείο να γράψει κάτι τέτοιο. Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω… Καμία δικαιολογία! Για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό. Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη, σε τέτοια ζώα και φτάνουμε σε τέτοιο επίπεδο εκδίκησης. Τι είπα ρε εσείς;», αναφέρει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Δημήτρης Σταρόβας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:16