search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Θρίλερ στον Υμηττό: Αίσιο τέλος, βρέθηκε και ο τρίτος νεαρός – Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί οι άλλοι δύο

15.02.2021 19:26
Θρίλερ στον Υμηττό: Αίσιο τέλος, βρέθηκε και ο τρίτος νεαρός - Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί οι άλλοι δύο - Media

 

Αίσιο τέλος -ευτυχώς- είχε η περιπέτεια για τρεις ανήλικους που χάθηκαν στον Υμηττό εν μέσω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τρίτο ανήλικο, ο οποίος μαζί με άλλους δύο είχε ανέβει στο βουνό από την Ηλιούπολη και όταν δυνάμωσε η κακοκαιρία «Μήδεια» χάθηκε.

Το ευτύχημα ήταν ότι μόλις οι δύο ανήλικοι έχασαν τα ίχνη του φίλου τουςκάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δωθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο. Οι δύο έφηβοι επικοινώνησαν με τον πατέρα τους, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος.

Αμέσως δώθηκε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου και τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ. Εν συνεχεία, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του τρίτου παιδιού, στην οποία αρχικά μετείχαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ.

Καθώς, όμως, οι συνθήκες έγιναν εξαιρετικά δυσμενείς, οι δυνάμεις αναζήτησης ενισχύθηκαν από τις γύρω περιοχές και τελικά, αργά το βράδυ ο τρίτος ανήλικος βρέθηκε και μεταφέρθηκε ασφαλής κάτω από το βουνό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:58