search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Οπαδοί ΠΑΟ προς Μαλέσκου: Ιωάννα κάνε κάτι με τον Χεζόνια (photos)

12.03.2021 17:53
Οπαδοί ΠΑΟ προς Μαλέσκου: Ιωάννα κάνε κάτι με τον Χεζόνια (photos) - Media

 

Η απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό έσκασε σαν «βόμβα» από το πουθενά, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό των πράσινων φιλάθλων.

Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού είναι σε πολύ καλή ηλικία, εξαιρετικός σουτέρ και όπως δήλωσε και ο ίδιος, αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να ζητήσει από έναν καινούργιο παίκτη ένας οπαδός;

Επειδή όμως το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό να τελειώνει στο φινάλε της σεζόν οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να σκεφτούν γρήγορα έναν τρόπο, να τον πείσουν να φοράει την πράσινη φανέλα και την επόμενη χρονιά.

H Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό - Χαμός στο Instagram

Και τον βρήκαν μέσω της Ιωάννας Μαλέσκου. Βλέπετε το τελευταίο διάστημα ο Mario Hezonja δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στον προσωπικό λογαριασμό της ξανθιάς παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. Κάνει συνεχώς like στις φωτογραφίες της στα social media, ενώ σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα της στέλνει μέχρι και λουλούδια, εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της.

Αυτό είδαν και οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού και είπαν να βάλουν το χεράκι τους στο «προξενιό» Ιωάννας και Mario, προσπαθώντας να πείσουν για το πόσο καλό και άξιο παλικάρι είναι ο μπασκετμπολίστας, γεμίζοντας τις φωτογραφίες της στο Instagram με μηνύματα Παναθηναϊκής απελπισίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01