search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: Ουρές και συνωστισμός στη Βαρβάκειο για τα τελευταία ψώνια (Photos/Video)

15.03.2021 10:11
Καθαρά Δευτέρα: Ουρές και συνωστισμός στη Βαρβάκειο για τα τελευταία ψώνια (Photos/Video) - Media

 

Κοσμοσυρροή για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής παρατηρείται από νωρις το πρωί, στη Βαρβακειο αγορα, καθώς τα σούπερμαρκετ είναι σήμερα κλειστά λόγω της ημέρας.

Μεγάλη είναι και η κίνηση, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, και σε μεγάλες αλυσίδες αρτοποιΐας αλλά και στους φούρνους κάθε γειτονιάς για την αγορά της λαγάνας.

Η κίνηση σύμφωνα με τους πωλητές ήταν ικανοποιητικη, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα. 

Οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών, υπάρχει υπερεπάρκεια αγαθών και έτσι ο κόσμος έρχεται και βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Οι γαρίδες πωλούνται από 10 έως 13 ευρώ, το χταπόδι ξεκινά από 10 ευρώ και φτάνει 16 ευρώ, τα καλαμάρια ξεκινούν από 10 ευρώ και φτάνουν στα 13 ευρώ, οι σουπιές από 8 έως 12 ευρώ, τα χτένια και τα στρείδια από 16 ευρώ.

IMG_3226

 

IMG_3227

Ποια καταστήματα λειτουργούν

Κανονικά λειτουργούν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως και κάθε χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Παράλληλα όπως κάθε Καθαρά Δευτέρα, ανοικτοί είναι οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία, ενώ κλειστά είναι τα σούπερ μάρκετ. Όσον αφορά τη Βαρβάκειο Αγορά, αυτή παρέμεινε ανοικτή μέχρι την Κυριακή ωστόσο φέτος οι ιχθυοπώλες της αγοράς δεν έκαναν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα. Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι στέλνοντας τον κωδικό (sms) 2 και μόνο εντός του δήμου διαμονής ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:34