search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.06.2026 07:10
MENU CLOSE

Τζάρεντ Λέτο: Έγινε αγνώριστος (Photos)

16.03.2021 17:18
Τζάρεντ Λέτο: Έγινε αγνώριστος (Photos) - Media

 

Αγνώριστος έγινε ο Τζάρεντ Λέτο όταν έφτασε στα γυρίσματα σκηνών για τον οίκο Gucci του Ridley Scott στο Μιλάνο την Τρίτη.

Ο 49χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τις μεταμορφώσεις του για ρόλους ηθοποιίας, είχε αποκτήσει φαλάκρα, γκρίζα μαλλιά και προσθετικά που τον έκαναν να φαίνεται γερασμένος.

Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον σχεδιαστή μόδας Paolo Gucci. Ο Τζάρεντ θα πρωταγωνιστήσει απέναντι στην Lady Gaga και τον Adam Driver στο αστυνομικό δράμα.

Η ταινία δείχνει το σχέδιο της χήρας του Reggiani Gucci για την δολοφονία του πρώην συζύγου της Maurizio, ο οποίος ήταν κληρονόμος της ιταλικής αυτοκρατορίας μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.06.2026 07:03